Advertisement

Side shift trike frame to center of the turn simultaneously with steering prevents turn crashes

Side shift trike frame to center of the turn simultaneously with steering  prevents turn crashes
Зеленият иновационен фонд представлява иновационен хъб и служи като суперструктура за предприемачи и инвеститори, чиято дейност е изцяло фокусирана върху най-новите иновации, които осигуряват устойчиво развитие на обществото. То трябва да става, не само за сметка на извличането на изчерпаеми природни ресурси и експлоатацията на работната сила, а главно чрез реализация на “зелени” иновации, които носят много висока добавена стойност и имат голям експортен потенциал.
Фондът работи като умножител на иновации. Експерти от фонда съвместно с изобретателите на иновациите ги разроботват за различни приложения за предприемачите.Затова основна задача на Фонда е: СЪБИРАНЕ, ОЦЕНКА И ПРЕДСТАВЯНЕ НА ИНОВАЦИИ ОТ ИЗОБРЕТАТЕЛИ, НОВАТОРИ И ИНОВАТИВНИ ТЪРГОВСКИ ДРУЖЕСТВА ЗА ТРАНСФЕРИРАНЕ КЪМ ПРЕДПРИЕМАЧИ, ИНВЕСТИТОРИ И ДРУГИ.
Характерно за набираните иновации е, че те предварително се подлагат на детайлна патентна експертиза за обективно доказване на световна новост от компетентното Патентното ведомство (ПВ) и се приемат по преценка на Фонда, само ако са с положителна актуална патентна експертиза и съответно регистрирани в ПВ по надлежния ред. Актуалният им правен статус се удостоверява с официален документ от ПВ. В случаите, когато подаваните иновации във фонда не отговорят на изискванията за патентна световна новост, по преценка на Фонда и след писмено съгласие на притежателите им, се възлагат за доразработка от постоянно действащи специализирани експерти във Фонда, както и с помощта на външни експерти.

fg 02Посоченият ред за набираните иновации напълно гарантира тяхната глобална новост. Основните бизнес отношения на Фонда са илюстрирани на фигурата.
СЪЩЕСТВУВАЩО ПОЛОЖЕНИЕ:
Изготвена и работи интерактивната он-лайн Интернет платформа, чрез съответните формуляри на български и английски език. Може да видите как e организирана дейността на платформата (Фонда) на www.GreenInnovations.biz. Там са представени резюмета на иновации, приети и оценени във Фонда, и чрез мултимедия детайлно е показана работата им в оперативна среда.

advanced,technologies,for,sustainable,development,

Post a Comment

0 Comments