Advertisement

ေန႔စဥ္အစားအစာေတြထဲမွာ ေရာေႏွာပါရွိတတ္တဲ့ အဆိပ္အေတာက္ဓာတ္(၅)မ်ိဳး (Toxins in Daily Food)

ေန႔စဥ္အစားအစာေတြထဲမွာ ေရာေႏွာပါရွိတတ္တဲ့ အဆိပ္အေတာက္ဓာတ္(၅)မ်ိဳး (Toxins in Daily Food) ေန႔စဥ္အစားအစာေတြထဲမွာ ေရာေႏွာ ပါရွိေနတဲ့ အဆိပ္အေတာက္ဓာတ္ (၅)မ်ိဳး အေၾကာင္းကို က်န္းမာေရးဆိုင္ရာ သုေတသနေဆာင္းပါးမ်ားကတဆင့္ ေကာက္ႏုတ္ တင္ျပထားတာ ျဖစ္ပါတယ္။

Education,Knowledge,ပညာေရး,ဗဟုသုတ,Health,Food Toxins,Food poisoning,toxins in foods,BPA,PAH,Refined vegetable oils,red meat,cinnamon,fish mercury,က်န္းမာေရး,အစားအစာထဲရွိအဆိပ္အေတာက္မ်ား,အဆင့္ျမင့္သန္႔စင္ထားေသာ အေစ့ထုတ္ဆီမ်ား,နီရဲေနေသာအသား,သစ္ၾကံပိုးေခါက္,ျပဒါးဆိပ္သင့္ျခင္း,ပင္လယ္ငါး,Coumarin,ကူမာရင္ဓာတ္,cancer,diabetes,heart disease,ႏွလံုးေရာဂါ,ကင္ဆာေရာဂါ,ဆီးခ်ိဳေရာဂါ,အူမၾကီးကင္ဆာ,Cholestrol,ကိုလက္စထေရာ,

Post a Comment

0 Comments