ေန႔စဥ္အစားအစာေတြထဲမွာ ေရာေႏွာ ပါရွိေနတဲ့ အဆိပ္အေတာက္ဓာတ္ (၅)မ်ိဳး အေၾကာင္းကို က်န္းမာေရးဆိုင္ရာ သုေတသနေဆာင္းပါးမ်ားကတဆင့္ ေကာက္ႏုတ္ တင္ျပထားတာ ျဖစ္ပါတယ္။
Education,Knowledge,ပညာေရး,ဗဟုသုတ,Health,Food Toxins,Food poisoning,toxins in foods,BPA,PAH,Refined vegetable oils,red meat,cinnamon,fish mercury,က်န္းမာေရး,အစားအစာထဲရွိအဆိပ္အေတာက္မ်ား,အဆင့္ျမင့္သန္႔စင္ထားေသာ အေစ့ထုတ္ဆီမ်ား,နီရဲေနေသာအသား,သစ္ၾကံပိုးေခါက္,ျပဒါးဆိပ္သင့္ျခင္း,ပင္လယ္ငါး,Coumarin,ကူမာရင္ဓာတ္,cancer,diabetes,heart disease,ႏွလံုးေရာဂါ,ကင္ဆာေရာဂါ,ဆီးခ်ိဳေရာဂါ,အူမၾကီးကင္ဆာ,Cholestrol,ကိုလက္စထေရာ,
0 Comments